Скачать презентацию PRO MEDIA HOUSE Precyzyjny wybór Lipiec 2009 Скачать презентацию PRO MEDIA HOUSE Precyzyjny wybór Lipiec 2009

07985716357ff91fd3e9b883972f7258.ppt

• Количество слайдов: 22

PRO MEDIA HOUSE Precyzyjny wybór Lipiec 2009 PRO MEDIA HOUSE Precyzyjny wybór Lipiec 2009

agenda Od 15 września 2008 PRO Media House należy do Grupy: Wszystkie domy mediowe agenda Od 15 września 2008 PRO Media House należy do Grupy: Wszystkie domy mediowe wchodzące w skład Grupy „Niezależne Domy Mediowe” spełniają następujące kryteria: ü 100% polskiego kapitału ü media plannerzy z co najmniej kilkuletnim doświadczeniem plannerskim ü posługiwanie się powszechnie uznawanymi badaniami mediowymi ü przygotowywanie rekomendacji mediowych min. w oparciu o wskaźniki mediowe i estymowane parametry generowanych kampanii ü posiadanie w swoim portfolio klientów, którzy zostali wygrani w wyniku przetargów ü minimum 3 lata funkcjonowania na rynku Zobacz więcej

Agenda 1. Czym się zajmujemy 2. Klienci 3. Przykłady zrealizowanych kampanii 4. Referencje agenda Agenda 1. Czym się zajmujemy 2. Klienci 3. Przykłady zrealizowanych kampanii 4. Referencje agenda

Czym się zajmujemy: ETAPY PRACY Z KLIENTEM Zobacz więcej Badania mediów agenda Zobacz więcej Czym się zajmujemy: ETAPY PRACY Z KLIENTEM Zobacz więcej Badania mediów agenda Zobacz więcej – lista badań Grupa docelowa Brief Produkt/ marka Spotkanie podsumowujące i rekomendacja dalszych działań Zobacz więcej - GD Analiza danych Zobacz więcej Konkurencja Zobacz więcej Burza mózgów Wybór precyzji Zobacz więcej PRZYGOTOWANIE Analiza post-buy KAMPANII Strategia mediowa Wybór INTERMEDIA Zobacz więcej Wybór INTRAMEDIA Zobacz więcej Zakup mediów i koordynacja kampanii Opracowanie indywidualnej oferty kosztowej Ustalenie warunków współpracy Przedstawienie oferty na spotkaniu z Klientem Zobacz więcej

Czym się zajmujemy: DZIAŁALNOŚĆ DODATKOWA Cykliczne publikacje Brief, Press, Marketing w Praktyce, Outdoor Media, Czym się zajmujemy: DZIAŁALNOŚĆ DODATKOWA Cykliczne publikacje Brief, Press, Marketing w Praktyce, Outdoor Media, Visual Communication, Pro-kreacja PROjekty badawcze üZapach w reklamie papierowej üReklama łączona produktów o różnym prestiżu üBodźce erotyczne w reklamie prasowej i outdoorowej i ich wpływ na efektywność reklamy üPop-up – jak cechy tej formy reklamy wpływają na ocenę produktu i reklamy Raporty dot. rynku reklamy üPROmocja po polsku – analiza wydatków reklamowych w Polsce w 16 kategoriach sprzedażowych üPROmotion in Poland – wersja dla przedsiębiorców zagranicznych üPROrocze czasy – prognoza wydatków reklamowych Konkurs „Gdzie nas jeszcze nie było” Poszukiwania miejsc, które nie zostały zagospodarowane pod reklamę agenda

Klienci agenda 1991 – 2004 Działalność jako dział mediów agencji reklamowej DEMO Effective Launching Klienci agenda 1991 – 2004 Działalność jako dział mediów agencji reklamowej DEMO Effective Launching od września 2004 r. PRO Media House działa jako odrębny rynkowo podmiot w ramach Sadowski Sp. z o. o. Klienci 1991 - 2004

Klienci od 2004 agenda Klienci od 2004 agenda

Klienci agenda FMCG Klienci agenda FMCG

Klienci agenda Nieruchomości Branża budowlana Klienci agenda Nieruchomości Branża budowlana

Klienci agenda IT / Telekomunikacja Rozrywka Klienci agenda IT / Telekomunikacja Rozrywka

Klienci agenda Motoryzacja Odzież Klienci agenda Motoryzacja Odzież

Klienci agenda Farmacja Inne Klienci agenda Farmacja Inne

Klienci agenda case-study CZAS: 2004 r RODZAJ: Kampania wizerunkowo sprzedażowa radio prasa PRODUKT: Luksusowy Klienci agenda case-study CZAS: 2004 r RODZAJ: Kampania wizerunkowo sprzedażowa radio prasa PRODUKT: Luksusowy motocykl EFEKT Precyzja tematyczna KLIENT: Harley Davidson Precyzja targetowa

Klienci agenda case-study CZAS: VII – VIII 2007 RODZAJ: Kampania wizerunkowa TV TVP 1 Klienci agenda case-study CZAS: VII – VIII 2007 RODZAJ: Kampania wizerunkowa TV TVP 1 TVP 2 TVP 3 TV 4 EFEKT Precyzja targetowa TVN 7 Stacje satelitarne KLIENT: B&T Distribution PRODUKT: Oliwa z oliwek

Klienci agenda case-study CZAS: III 2007 – X 2008 RODZAJ: Kampania wizerunkowa, informacyjna KLIENT: Klienci agenda case-study CZAS: III 2007 – X 2008 RODZAJ: Kampania wizerunkowa, informacyjna KLIENT: Cinema City prasa radio outdoor indoor ambient media EFEKT Precyzja tematyczna Precyzja terytorialna PRODUKT: otwarcie nowych multipleksów

Klienci agenda case-study CZAS: X 2006 – XII 2008 RODZAJ: Kampania - sprzedażowa prasa Klienci agenda case-study CZAS: X 2006 – XII 2008 RODZAJ: Kampania - sprzedażowa prasa radio Internet outdoor tv PRODUKT: Osiedle mieszkaniowe EFEKT Precyzja targetowa ambient media KLIENT: B. S. R. POLSKA Precyzja terytorialna

Referencje Klientów agenda „Przez cały okres współpracy dedykowany nam zespół PRO Media House wykazuje Referencje Klientów agenda „Przez cały okres współpracy dedykowany nam zespół PRO Media House wykazuje pełne zrozumienie dla naszych indywidualnych, specyficznych potrzeb. Zarówno na etapie koncepcyjnym, jak i podczas realizacji kampanii odznacza się terminowością i rzetelnością, a także kompleksowym podejściem do planowania mediów, często wykraczającym poza standardowe procedury dot. współpracy z domem mediowym. ” Iwona Kuźnik, Dyrektor Marketingu i PR Cinema City „Wybór domu mediowego obsługującego nasz budżet reklamowy nie był łatwy. Poszukiwaliśmy partnera, który będzie w stanie złożyć nam najlepszą ofertę – profesjonalną, przystającą do prestiżu i luksusu oferowanego przez nas produktu. PRO Media House jest firmą profesjonalną, umiejętnie zarządzaną, w pełni dyspozycyjną, która potrafi skutecznie konkurować z międzynarodowymi agencjami sieciowymi. ” Agnieszka Jaworska, Marketing, Sales and Office Manager B. S. R Polska Wilanów Więcej referencji dostępnych jest na stronie www. promediahouse. pl – sekcja „Klienci”

agenda Zobacz więcej agenda Zobacz więcej

agenda ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY Anna Pawłowicz New Business Representative 12/623 01 02 0 601 agenda ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY Anna Pawłowicz New Business Representative 12/623 01 02 0 601 930 392 anna. [email protected] pl