Скачать презентацию Nevojshmeria Ideja Propozimi Mundesia Η ανάγκη Η ιδέα Скачать презентацию Nevojshmeria Ideja Propozimi Mundesia Η ανάγκη Η ιδέα

010974af24393ea94f1b21c1f7b4ce70.ppt

  • Количество слайдов: 46

Nevojshmeria Ideja Propozimi Mundesia Η ανάγκη Η ιδέα Η πρόταση Η ευκαιρία Nevojshmeria Ideja Propozimi Mundesia Η ανάγκη Η ιδέα Η πρόταση Η ευκαιρία

Shendeti ne jeten tone Shendeti Faktori me i rendesishem ne jete Te gjithe urojme Shendeti ne jeten tone Shendeti Faktori me i rendesishem ne jete Te gjithe urojme dhe deshirojme nje shendet te mire. Te gjitheve me shume se gjithcka na preokupon shendeti, mireqenia fizike dhe jetegjatesia. Askush nuk deshiron semundjet dhe pagesat qe vijne si rrjedhoje e tyre, doktoret, barnat, mjekimet, Spitalet, etj.

Kushtet e jeteses ne kohet moderne ne vendet e zhvilluara teknologjikisht (ndotja e ambjentit, Kushtet e jeteses ne kohet moderne ne vendet e zhvilluara teknologjikisht (ndotja e ambjentit, ushqimi i parregullt, jeta e divanit apo karrikes, stresi, etj) eshte shkaku i shume problemeve shendetesore per miliona njerez.

Parambrojtja e shendetit tone… Meqe eshte e veshtire te ndryshojme rrenjesisht menyren tone te Parambrojtja e shendetit tone… Meqe eshte e veshtire te ndryshojme rrenjesisht menyren tone te jetuarit, njerez te cilet jane te ndergjegjshem per shendetin zakonisht zgjedhin gjimnastiken apo ushqimet e shendetshme per parambrojtje (produkte biologjike, barna te ndryshme, superushqime natyrale etj). Parambrojtja e shendetit eshte vertetuar ne menyre matematike qe na jep me shume gjalleri-jetegjatesi dhe ne plan afatgjate zvogelon ndjeshem shpenzimet tona per shendetin.

Kafeja ne jeten tone … Kafeja ne jeten tone …

Tradita e kafese … Kafeja. N. 1 nderkombetar nga lengjet. N. 2 ne shperndarje Tradita e kafese … Kafeja. N. 1 nderkombetar nga lengjet. N. 2 ne shperndarje pas naftes. Zakoni me i preferuar per miliona njerez.

Zgjohemi… Duke afe ! ire k p Zgjohemi… Duke afe ! ire k p

Punojme… Duke pire kafe! Punojme… Duke pire kafe!

Mbyllim marreveshje… Duke pire kafe! Mbyllim marreveshje… Duke pire kafe!

Kryejme pushimin e shkurter … pire uke D fe ! ka Kryejme pushimin e shkurter … pire uke D fe ! ka

Διασκεδάζουμε… Πίνο ντα ς κα φέ! Διασκεδάζουμε… Πίνο ντα ς κα φέ!

Φλερτάρουμε… Πίν τα ον έ! αφ ςκ Φλερτάρουμε… Πίν τα ον έ! αφ ςκ

Diskutojme ndermjet nesh… Duk e pir e ka fe ! Diskutojme ndermjet nesh… Duk e pir e ka fe !

Clodhemi… Duke pire kafe! Clodhemi… Duke pire kafe!

Perfundimi Kafeja Nje tradite e pashmangshme Sepse Nderlidh shijen me stimulimin Por Ketu kemi Perfundimi Kafeja Nje tradite e pashmangshme Sepse Nderlidh shijen me stimulimin Por Ketu kemi nje teme me shendetin tone per shkak te kafeines.

Kafeina E dobishme sepse stimulon trurin e vogel dhe sistemin tone nervor. Por … Kafeina E dobishme sepse stimulon trurin e vogel dhe sistemin tone nervor. Por … kontribuon gjithashtu ne krijimin e ph acidore (<7) Perdorimi I rregullt i te ciles mund te shkaktoj dhe efekte te tjera te demshme ne trupin tone. Qe te normalizoj aciditetin e nje filxhani kafe, trupi 9 une duhet te akumuloj 17 -20 gota uje. Gjithashtu tashme eshte e ditur per te gjithe qe per te eliminuar kafeinen kafja I nenshtrohet nje perpunimi te forte kimik.

Pyetja Ekziston nje kafe e shendetshme? Pyetja Ekziston nje kafe e shendetshme?

Pergjigjia Po !!! Nga 1993 kur kompania kerkimore innovative DXN filloi ta prodhoje duke Pergjigjia Po !!! Nga 1993 kur kompania kerkimore innovative DXN filloi ta prodhoje duke u bazuar ne kontekstin e botanikes tradicionale te vendeve lindore. Qe atehere DXN vazhdon te ndryshoj kuluturen boterore ne konsumimin e kafes dhe kohet e fundit hyri dhe ne tregun Evropian dhe Grek.

Kompania DXN U themelua ne 1993 ne Malaizi nga Dr. Lim Siow Jin dhe Kompania DXN U themelua ne 1993 ne Malaizi nga Dr. Lim Siow Jin dhe shpejt u shtri ne dhjetera vende ne gjithe planetin. Kompania specializohet ne prodhimin e superushqimeve natyrale te cilesise se larte ne kontestin e shkences farmaceutike bazuar ne mjeksine dhe botaniken lindore. Ne shkallen boterore te kompanive MLM te te gjitha degeve DXN ze vendin e 40 me nje xhiro afersisht 1 milion dollar /dite.

DXN : Hulumtime dhe inovacione. Nje nga me te vleresuara me cmime fituese ne DXN : Hulumtime dhe inovacione. Nje nga me te vleresuara me cmime fituese ne kerkimet dhe prodhimin e super-ushqimeve sic jane: ganoderma, shiitake, cordyce ps, noni, spiroulina dhe specie te vecanta te cajit, prodhime te bletes etj. Me ndertime dhe fidanishte te saj dhe me certifikate te prodhimeve biologjike dhe ISO. Gjithashtu eshte kompania e pare qe futi ne tregun nderkombetar inovacionin: kafe te nderlidhur me kerpudhen ganoderma duke krijuar keshtu kafen No 1 ne bote te dobishme per shndetin.

Technology And Quality (New Millennium Award) Bhd. have been awarded the 28 th International Technology And Quality (New Millennium Award) Bhd. have been awarded the 28 th International Award for Technology and Quality (New Millennium Award) for its trajectory and business excellence Excellence Malaysian Organic Scheme Bhd. has been accorded "Malaysian Organic Scheme“ certificate for its compliance with the standard conditions set by the national organic standard

Millennium Award By the International Association of Educators for World Peace in recognition of Millennium Award By the International Association of Educators for World Peace in recognition of his steadfast commitment to world peace and friendship through holistic health and healing, thereby promoting a physically healthy, mentally strong and socially developed society.

Kafeja e shendetshme e DXN Produkt inovativ dhe jashtëzakonisht i dobishëm i DXN, kafe Kafeja e shendetshme e DXN Produkt inovativ dhe jashtëzakonisht i dobishëm i DXN, kafe me. Ganoderma është rezultat i shumë viteve të hulumtime dhe studime klinike. Ajo përbëhet nga një shumëllojshmëri të ekstraktit të lartë te kafes braziliane Arabica dhe nga 100% Ganoderma Lucidum produkt i certifikuar organik. Ganoderma eshte nje ushqim i fortë alkalin dhe në veçanti ka aftësinë për të balancuar aciditetin e kafeinës.

Ganoderma Lucidum E quajtur ndryshe Ganoderma Lucidum E quajtur ndryshe "kërpudha e perëndive. " Ajo është konsideruar nr 1 e ushqimit balancues në planet. E njohur për 2000 vjet në mjekësine tradicionale lindore per vetite e saj të mrekullueshme ajo ka 400 përbërës aktiv qe e vendosin në rangun e lartë të 300 bimëve me adaptuese që janë zbuluar deri më sot. Në mjekësine lindore ka specialitet per ganoterapi.

Ganoderma Lucidum: τα οφέλη για τον οργανισμό 1. “Kerpudha e perendive Ganoderma Lucidum: τα οφέλη για τον οργανισμό 1. “Kerpudha e perendive" e forcon sistemin imunitar, mëlçine, veshkat dhe ndihmon në kurimin e sëmundjeve serioze : Oksidimi i qelizave E kolesterolit Hipertensionit dhe hipotension Diabetit Nga pagjumësia E impotencës mashkullore E artritit Kapsllëk Menopauza etj

Produkte DXN Produkte DXN

Mundesia • Në të gjithë botën e zhvilluar sot industria e Wellness lulëzon. Një Mundesia • Në të gjithë botën e zhvilluar sot industria e Wellness lulëzon. Një arsye e rëndësishme është se gjenerata e madhe e lindur pas Luftës së Dytë Botërore (bum baby) sot është e interesuar veçanërisht per shëndetin dhe mireqenien fizike. Ne klientët e lumtur jemi dhe "reklamues”. Kompania ka si mënyrë për shpërndarjen dhe reklamimin e konsumit me shumicë - antaret e saj (MLM) pra konsumatorin e kënaqur. DXN punon relativisht kohët e fundit në Evropë, dhe së e fundmi në Greqi. Produkti më popullor i DXN është kafja zakon i thjeshte dhe i përditshem. Sot më shumë se kurrë ekziston në botë nevoja për të ardhura ose per hapjen e nje biznesi pa kapital dhe rrezik. •

Plani ekonomik i bashkepunimit Plani ekonomik i bashkepunimit

 DXN Marketing Plan DXN Marketing Plan

Perfitimet e planit te marketingut Abonim falas Sistem zbrites Pikat e muajve te fundit Perfitimet e planit te marketingut Abonim falas Sistem zbrites Pikat e muajve te fundit nuk shuhen por llogariten vazhdimisht. Nivelet e arritura kycen. Sistem i drejte. Bashkepunetori I ri mundet te kaloj sponsorin e tij me bonus dhe nivele nese ben me shume pune. BONUS STAR GROUP BONUS ZHVILLIMI BONUS UDHEHEQJEJE

TI 300 PV 9% NE SHEMBULL NUK LLOGARITIM FITIMIN NGA SHUMICE-PAKICE FURNIZIMI DHE BONUS: TI 300 PV 9% NE SHEMBULL NUK LLOGARITIM FITIMIN NGA SHUMICE-PAKICE FURNIZIMI DHE BONUS: PERSONALE 300 PV Χ 9%

TI 300 PV +300 PV=600 PV 15% ELENI 100 PV 6% FURNIZIME & BONUS TI 300 PV +300 PV=600 PV 15% ELENI 100 PV 6% FURNIZIME & BONUS : PERSONALE 300 PV Χ 15% NGA AKI 1000 PV X (15 -12) =3% NGA GEORGIA 400 PV X (15 -9) =6% NGA ELENI 100 PV X (15 -6) =9% GEORGIA 400 PV 9% SHUMA E GRUPIT 300 PV +1800 PV=2100 PV 15% AKIS 1000 PV 12%

TI 600 PV +300 PV=900 PV 25% KOSTA 100 PV 6% MARIA 300 PV TI 600 PV +300 PV=900 PV 25% KOSTA 100 PV 6% MARIA 300 PV 9% ELENI 100 PV +900 PV=1000 PV 12% FURNIZIME & BONUS : PERSONALE 300 PV Χ 25% NGA AKI 2500 PV X (25 -18) =7% NGA GEORGIA 1600 PV X (25 -15) =10% NGA ELENI 900 PV X (25 -12) =13% NGA MARIA 300 PV X (25 -9) =16% NGA KOSTA 100 PV X (25 -6) =19% SHUMA E GRUPIT 2100 PV +5700 PV=7800 PV 25% GEORGIA 400 PV +1600 PV=2000 PV 15% AKIS 1000 PV +2500 PV=3500 PV 18%

TI 900 PV +300 PV=1200 PV 29% KOSTA 100 PV +200 PV=300 PV 9% TI 900 PV +300 PV=1200 PV 29% KOSTA 100 PV +200 PV=300 PV 9% MARIA 300 PV +700 PV=1000 PV 12% ELENI 1000 PV +1000 PV=2000 PV 15% FURNIZIME & BONUS : PERSONALE 300 PV Χ 29% NGA AKI 3000 PV X (29 -25) =4% NGA GEORGIA 2500 PV X (29 -25) =4% NGA ELENI 1000 PV X (29 -15) =14% NGA MARIA 700 PV X (29 -12) =17% NGA KOSTA 200 PV X (29 -9) =20% +5% SHUMA E GRUPIT 7800 PV +7700 PV=15500 PV 29% GEORGIA 2000 PV +2500 PV=4500 PV 25% AKIS 3500 PV +3000 PV=6500 PV 25%

TI 37% KOSTAS 25% MARIA 25% ELENI GEORGIA 25% FURNIZIME & BONUS : PERSONALE TI 37% KOSTAS 25% MARIA 25% ELENI GEORGIA 25% FURNIZIME & BONUS : PERSONALE PV Χ 37% NGA DHIMITRI PV X (37 -25) =12% NGA AKI PV X (37 -25) =12% NGA GEORGIA PV X (37 -25) =12% NGA ELENI PV X (37 -25) =12% NGA MARIA PV X (37 -25) =12% NGA KOSTA PV X (37 -25) =12% +5% +5% +5% AKIS 25% DHIMITRIS 25%