Скачать презентацию Neljänkymmenen kilometrin säteellä sijaitsee Lahemaan luonnonkaunis kansallispuisto Скачать презентацию Neljänkymmenen kilometrin säteellä sijaitsee Lahemaan luonnonkaunis kansallispuisto

b6ce7111215bb4733601f75790f13fca.ppt

  • Количество слайдов: 27

 Neljänkymmenen kilometrin säteellä sijaitsee Lahemaan luonnonkaunis kansallispuisto, upeita kartanoita sekä idylliset Käsmun, Võsun, Neljänkymmenen kilometrin säteellä sijaitsee Lahemaan luonnonkaunis kansallispuisto, upeita kartanoita sekä idylliset Käsmun, Võsun, Altjan ja Vainopean rantakylät.

Aqva Hotel & Spa on huhtikuussa 2008 avattu kylpylähotelli ja vesipuisto. Hotelli sijaitsee historiallisessa Aqva Hotel & Spa on huhtikuussa 2008 avattu kylpylähotelli ja vesipuisto. Hotelli sijaitsee historiallisessa Rakveren kaupungissa, vain tunnin automatkan päässä Tallinnasta. Vieressä oleva vanha linnoitus yhdistettynä moderniin hotelliin tarjoavat ainutlaatuiset puitteet lomalle!

 Hotellissa on 240 vuodepaikkaa, 120 huonetta Kaikissa huoneissa on WC/kylpyhuone, TV, minibaari, ilmastointi, Hotellissa on 240 vuodepaikkaa, 120 huonetta Kaikissa huoneissa on WC/kylpyhuone, TV, minibaari, ilmastointi, internetyhteys, puhelin, tallelokero, hiustenkuivaaja ja kylpytakit Uusi rakennus avatiin 2012 Joulukuussa, uudessa rakennuksessa mm. parvekkeelliset XL huoneet

 Vesipuisto - koko perheen suosikki! Suurella allasosastolla on porealtaita, aaltokone, vastavirta-allas, rentouttavia vesihierontapisteitä Vesipuisto - koko perheen suosikki! Suurella allasosastolla on porealtaita, aaltokone, vastavirta-allas, rentouttavia vesihierontapisteitä sekä ulkouima-allas. Perheen pienimmille on 90 cm: n ja 35 cm: n syvyiset lastenaltaat sekä huima, valoefektein varusteltu Black Hole -vesiliukumäki. Kuntoilijoita varten on 25 metrinen uima-allas sekä kuntosali.

 Saunakeskus pitää sisällään kaksi aromisaunaa, kaksi turkkilaista saunaa, höyry-suolasaunan, infrapunasaunan, kylmävesialtaan sekä verenkiertoa Saunakeskus pitää sisällään kaksi aromisaunaa, kaksi turkkilaista saunaa, höyry-suolasaunan, infrapunasaunan, kylmävesialtaan sekä verenkiertoa edistävät jalkakylvyt ja "kuuman penkin", josta avautuu upea puistonäkymä!

 Emeraude SPA -hoidot tarjoavat unohtumattomia hemmottelumatkoja kaukomaille ja maailman merille. Kaikissa hoidossa käytetään Emeraude SPA -hoidot tarjoavat unohtumattomia hemmottelumatkoja kaukomaille ja maailman merille. Kaikissa hoidossa käytetään korkeatasoisia Phytocean-sarjan tuotteita. Wellness-keskuksen 19 huonetta tarjoavat laadukkaita hoitoja: vartalohoidot, kasvohoidot yrttikylvyt hieronnat, ainutlaatuiset hoidot ovat thai- ja shanghailaiset hieronnat, joita tarjoavat kahdeksan filippiiniläistä hierojaa.

 Alessandro SPA on moderni manikyyrejä ja pedikyyrejä tarjoava kynsistudio. Alessandro SPA on moderni manikyyrejä ja pedikyyrejä tarjoava kynsistudio.

 Ravintola FIOREitaliaksi kukka- on todellinen hyvän ruoan ystävän paratiisi. Ravintola FIOREitaliaksi kukka- on todellinen hyvän ruoan ystävän paratiisi.

 Fresco eli suomeksi tarkoitta tuoretta-ja tästä tuoreudesta pääsette osallisiksi loungeravintolassamme. Tarjolla on monipuolinen Fresco eli suomeksi tarkoitta tuoretta-ja tästä tuoreudesta pääsette osallisiksi loungeravintolassamme. Tarjolla on monipuolinen menu, laaja juomavalikoima ja ystäväälistä palvelua.

 Kokous AQVA HOTEL & SPAssa on erinomainen tapa yhdistää loma ja työ. Käytössänne Kokous AQVA HOTEL & SPAssa on erinomainen tapa yhdistää loma ja työ. Käytössänne on kaksi kokoustilaa: AQVA I Tilaa teatterimuodossa 100, luokkamuodossa 60 ja Umuodossa 32 henkilölle. AQVA II Tilaa teatterimuodossa 20, luokkamuodossa 12 ja Umuodossa 8 henkilölle.

Yksi ainoa hymy voi muuttaa maailmaa. Haluamme tarjota enemmän. Haluamme, että jokainen olisi terve Yksi ainoa hymy voi muuttaa maailmaa. Haluamme tarjota enemmän. Haluamme, että jokainen olisi terve ja onnellinen.

Aqva Hotel & Spa toivottaa Sinut tervetulleeksi Rakvereen! www. aqvahotels. ee Aqva Hotel & Spa toivottaa Sinut tervetulleeksi Rakvereen! www. aqvahotels. ee