Скачать презентацию изграден със съдействието на ING в България Скачать презентацию изграден със съдействието на ING в България

65077255ba201f199b38dacbe8336ba9.ppt

  • Количество слайдов: 11

изграден със съдействието на ING в България изграден със съдействието на ING в България

ING в България – кратка история ING е лидер в предоставянето на финансови услуги ING в България – кратка история ING е лидер в предоставянето на финансови услуги и продукти в световен мащаб. ING е на българския пазар от 1994, когато бе основан клон на ING Банк в София. През 1998 ING Банк откри офис във Варна. От 2001 г. ING стартира своята дейност и в областта на пенсионното осигуряване в България. ING в България няма изградена многобройна клонова мрежа, но предлага голяма част от услугите си онлайн.

ING и обществеността В България ING се ангажира сериозно с обществени проекти. Околна среда ING и обществеността В България ING се ангажира сериозно с обществени проекти. Околна среда – вътрешно ние строго контролираме проблемите, свързани с околната среда, причинени от нас самите. В обществото, ние сериозно подкрепяме проекти, целящи опазването на околната среда. Образование – Американски университет в България (такси за обучение на студенти). Култура – редица проекти (театрални и музикални произведения, книги и др. ) Перперикон – най-голямото ни предизвикателство. ING за пръв път се ангажира с археологически обект. Служителите на ING посвещават част от своето време и усилия на благотворителни цели.

Проектът Перперикон - I Ангажимент През 2003 г. ING стартира многогодишен проект по изграждането Проектът Перперикон - I Ангажимент През 2003 г. ING стартира многогодишен проект по изграждането и поддържането на Интернет страница, посветена на свещения град Перперикон. Идеята възниква след призива на вицепремиера Николай Василев през 2002 г. към бизнесмените, членуващи в БИБА, да окажат съдействие за популяризирането на България по света. ING вярва, че Перперикон има потенциала за популяризиране на историческото наследство на страната и развитието на културния туризъм.

Проектът Перперикон - II Разработка Интернет страницата е изградена в периода февруари - март Проектът Перперикон - II Разработка Интернет страницата е изградена в периода февруари - март 2003. Информацията в нея е на английски и български език. Всички раздели са с богато илюстрирани текстове, предоставени от археолога на Перперикон. ING създаде също така и документален филм за Перперикон, който бе излъчен по по националните телевизии - b. TV и Евроком.

Проектът Перперикон - III Откриване на Интернет страницата и награди Интернет страницата бе официално Проектът Перперикон - III Откриване на Интернет страницата и награди Интернет страницата бе официално открита на 12 май 2003 в присъствието на Президента Георги Първанов, изтъкнати гости и клиенти на ING. На 23 юни 2003 в Кърджали Фестивалът Перперикон бе открит с прожекция на документалния филм на ING, посветен на Перперикон - присъстваха над 3 000 зрители. През юни 2003 уебсайт Перперикон спечели наградата за “Найдобър образователен сайт” на Международния медиен фестивал в Албена. На 16 октомври 2003 - “Компютърно пространство 2003 – на сайта на Перперикон бе присъдена първа награда за уеб дизайн в категорията – Изкуство и култура.

Резултати Широко отразяване в медиите както в България, така и в чужбина. Над 200 Резултати Широко отразяване в медиите както в България, така и в чужбина. Над 200 посетители на сайта на ден. Към днешна дата – 15 ноември 2003 – сайтът е посетен от над 300 000 човека от над 65 страни. Над 100 000 човека са посетили Перперикон на място през летния сезон. Документалният филм за Перперикон бе излъчен неколкократно по националните телевизии - четири пъти по b. TV и два пъти по Евроком.

Дарения За по-нататъшните археологически разкопки на Перперикон е необходима допълнителна финансова подкрепа. Сметки: 3100132310 Дарения За по-нататъшните археологически разкопки на Перперикон е необходима допълнителна финансова подкрепа. Сметки: 3100132310 (USD) - ING Банк София 3400132310 (EUR) - ING Банк София 3000175508 (BGN), BIN 6301301119 - БНБ B полза на: Министерство на културата, Р. България Детайли: В полза на археологически комплекс Перперикон

ING – бъдеща подкрепа Целта на ING да подкрепи възприятията на хората по света ING – бъдеща подкрепа Целта на ING да подкрепи възприятията на хората по света на културен паметник от този мащаб. Задачата на ING е да популяризира Перперикон пред света по различни канали – Интернет предоставя най-удобната възможност за това. Ангажиментът на ING с археологически обект е уникален – както в България, така и в историята на ING по света.

ING - © 2003 ING - © 2003

Видео клип Перперикон Видео клип Перперикон