Скачать презентацию Hitchhiker Bg tk един сайт за хората които Скачать презентацию Hitchhiker Bg tk един сайт за хората които

2f972fea4615ef2c820a0754ba882035.ppt

  • Количество слайдов: 10

Hitchhiker. Bg. tk (един сайт за хората, които пътуват на стоп) Създадено от Георги Hitchhiker. Bg. tk (един сайт за хората, които пътуват на стоп) Създадено от Георги Добришинов

Какво ще откриете тук ? Тук ще откриете маршрути и информация относно крепости, руини, Какво ще откриете тук ? Тук ще откриете маршрути и информация относно крепости, руини, манастири и други туристически атракции в България.

Ще се потрудим да създадем една богата база от данни за красивите и неизвестни Ще се потрудим да създадем една богата база от данни за красивите и неизвестни с много публичност кътчета в родната ни земя.

Какво ще правим? 1. Старателно ще означаваме в Google Maps пътищата до природни забележителности. Какво ще правим? 1. Старателно ще означаваме в Google Maps пътищата до природни забележителности. 2. Ще се опитаме да създадем едно приятно място за информация.

1. Ще помогнем за актуализиране на местоположенията на природните ценности на България. 2. За 1. Ще помогнем за актуализиране на местоположенията на природните ценности на България. 2. За сега повечето информация ще бъде за южната и югоизточната част на Родопите и България. (постепенно и с развиването на сайта ще се постараем информацията да е за цялата страна. Това ще стане и с ваша помощ)

За нас Казвам се Георги Добришинов (администратор). С моите приятели всяка неделя обикаляме Източни За нас Казвам се Георги Добришинов (администратор). С моите приятели всяка неделя обикаляме Източни Родопи на автостоп. Членове сме на "Еко клуб Кърджали" с ръководител Христов. Членове сме и в БДЗП (Българско дружество за защита на птиците). Като пътуваме правим снимки и смешни клипове със забавните неща които вършим.

Не тръгваме просто така безцелно на автостоп, винаги си правим план къде ще ходим. Не тръгваме просто така безцелно на автостоп, винаги си правим план къде ще ходим. В повечето случай по стари крепости, руини и всякакви природни феномени. За повечето няма актуална информация и не са отбелязани на съвременните картите, затова ние старателно ги означаваме в Google Maps и след това публикуваме маршрутите.

За връзка с мен: Георги Добришинов: тел: 0879234982 Email: dobrishinov@gmail. com Facebook: Георги Добришинов За връзка с мен: Георги Добришинов: тел: 0879234982 Email: [email protected] com Facebook: Георги Добришинов

Благодаря ви за вниманието! Благодаря ви за вниманието!