Скачать презентацию Een korte introductie over de staat Israël en Скачать презентацию Een korte introductie over de staat Israël en

c01965fce4e680f6708f6e2d6a09935f.ppt

  • Количество слайдов: 38

Een korte introductie over de staat Israël en de Arabische wereld. Een korte introductie over de staat Israël en de Arabische wereld.

Dit is de Arabische wereld. Er zijn meer dan 1. 100 miljoen moslims in Dit is de Arabische wereld. Er zijn meer dan 1. 100 miljoen moslims in de wereld.

Dit is de Arabische wereld. Er zijn meer dan 1. 100 miljoen moslims in Dit is de Arabische wereld. Er zijn meer dan 1. 100 miljoen moslims in de wereld.

Dit is de Arabische wereld. Dit zijn alle landen in de wereld die worden Dit is de Arabische wereld. Dit zijn alle landen in de wereld die worden geregeerd door moslims.

Dit is de Arabische wereld en Israël is het blauwe stipje - kunt u Dit is de Arabische wereld en Israël is het blauwe stipje - kunt u het zien?

Dit is Israël is het enige land ter wereld dat door Joden wordt geregeerd. Dit is Israël is het enige land ter wereld dat door Joden wordt geregeerd.

Dit is Israël. De grootte van Israël is één-duizendste van de Arabische wereld. Dit is Israël. De grootte van Israël is één-duizendste van de Arabische wereld.

Toch is dit nog te groot voor de Arabische wereld. Toch is dit nog te groot voor de Arabische wereld.

Als Israël slechts een stipje was… zou het nog steeds te groot zijn voor Als Israël slechts een stipje was… zou het nog steeds te groot zijn voor de Arabische wereld.

Dat hebben de Islamitische landen verklaard in 1948. Dat hebben de Islamitische landen verklaard in 1948.

Dat hebben ze gezegd gedurende de vier oorlogen die ze tegen Israël hebben gevoerd. Dat hebben ze gezegd gedurende de vier oorlogen die ze tegen Israël hebben gevoerd.

Dat zeggen ze nog steeds. Dat zeggen ze nog steeds.

Sommige mensen zeggen… …dat Israël een Sommige mensen zeggen… …dat Israël een "foutje" is.

Sommige mensen zeggen… …dat dit kleine landje niet zou mogen bestaan temidden van de Sommige mensen zeggen… …dat dit kleine landje niet zou mogen bestaan temidden van de Islamitische landen.

Deze mensen kennen óf de geschiedenis niet… … óf zij kiezen ervoor deze te Deze mensen kennen óf de geschiedenis niet… … óf zij kiezen ervoor deze te negeren.

Zij weten niet dat… Jeruzalem … de Joodse staat al duizend jaar floreert. Zij weten niet dat… Jeruzalem … de Joodse staat al duizend jaar floreert.

Zij weten niet dat… Jeruzalem … de Joden met geweld uit Israël zijn verdreven. Zij weten niet dat… Jeruzalem … de Joden met geweld uit Israël zijn verdreven.

Zij weten niet dat… Jeruzalem … ondanks dat, tienduizenden Joden toch hebben kunnen blijven. Zij weten niet dat… Jeruzalem … ondanks dat, tienduizenden Joden toch hebben kunnen blijven.

Zij weten niet dat… Jeruzalem altijd het centrum van het Jodendom is gebleven. Zij weten niet dat… Jeruzalem altijd het centrum van het Jodendom is gebleven.

Zij weten niet dat… Jeruzalem … in de 2000 jaar sinds de Diaspora (verstrooiing Zij weten niet dat… Jeruzalem … in de 2000 jaar sinds de Diaspora (verstrooiing van het joodse volk over de antieke wereld van het Midden - Oosten)…

Zij weten niet dat… Jeruzalem … er niemand is geweest om een ander land Zij weten niet dat… Jeruzalem … er niemand is geweest om een ander land te creëren om Israël te vervangen.

Zij weten niet dat… Jeruzalem …Israël het enige land is dat hier ooit heeft Zij weten niet dat… Jeruzalem …Israël het enige land is dat hier ooit heeft stand gehouden.

Nu Israël opnieuw geboren is… Jeruzalem … tonen de moslims plotseling een levendige belangstelling Nu Israël opnieuw geboren is… Jeruzalem … tonen de moslims plotseling een levendige belangstelling voor het land.

Dit 3000 jaar oude Joodse land… Jeruzalem Dit 3000 jaar oude Joodse land… Jeruzalem

Het 3000 jaar oude Joodse land… Jeruzalem … wordt nu geclaimed door moslims als Het 3000 jaar oude Joodse land… Jeruzalem … wordt nu geclaimed door moslims als hun “geboorterecht”.

En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem door de Joden is gebouwd. En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem door de Joden is gebouwd.

En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem niet eens de heiligste stad van de En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem niet eens de heiligste stad van de moslims is, dat is Mekka.

En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem niet eens de op twee na heiligste En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem niet eens de op twee na heiligste stad van de moslims is, dat is Medina.

En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem altijd de heiligste stad van het Jodendom En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem altijd de heiligste stad van het Jodendom is geweest.

En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem … Joden overal ter wereld zich naar En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem … Joden overal ter wereld zich naar Jeruzalem keren om te bidden.

En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem … moslims overal ter wereld zich naar En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem … moslims overal ter wereld zich naar Mekka keren om te bidden.

En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem … moslims ten oosten van Israël Jeruzalem En dit, ondanks het feit dat… Jeruzalem … moslims ten oosten van Israël Jeruzalem de rug hebben toegekeerd.

Maar, omdat het kleine Israël opnieuw leeft… Jeruzalem … kunnen de moslims geen Joodse Maar, omdat het kleine Israël opnieuw leeft… Jeruzalem … kunnen de moslims geen Joodse staat verdragen.

Moslimlanden die duizenden malen groter zijn… … zijn niet genoeg voor hen. Moslimlanden die duizenden malen groter zijn… … zijn niet genoeg voor hen.

En een Joods thuisland, duizenden malen kleiner… … is te veel voor hen. En een Joods thuisland, duizenden malen kleiner… … is te veel voor hen.

Zij willen het doven… … zoals dit. Zij willen het doven… … zoals dit.

Bedankt voor het kijken. EINDE Bedankt voor het kijken. EINDE