Скачать презентацию Book Four Lesson Three Jumping High Far Скачать презентацию Book Four Lesson Three Jumping High Far

462845a888ccc4688195dd69a6ed1e87.ppt

  • Количество слайдов: 20

Book Four: Lesson Three Jumping High & Far 為夢想而跳躍 2008/03/12 1 Book Four: Lesson Three Jumping High & Far 為夢想而跳躍 2008/03/12 1

克漏字(一) n There is nothing special about the gym in Yilan County’s Gong Jheng 克漏字(一) n There is nothing special about the gym in Yilan County’s Gong Jheng Elementary School at first glance. However, it ___1___ after the release of a documentary ___2___ Jump! Boys in 2005. This film caused a great impression ___3___ won the best documentary ___4___ at the 2005 Taipei Golden Horse Film Festival. These young athletes might be ___5___ of themselves. 2008/03/12 2

克漏字(一) n They ___6___ for the National Gymnastics Championships for the first time in 克漏字(一) n They ___6___ for the National Gymnastics Championships for the first time in 2003, ___7___ they competed in the category for students ___8___ the age of seven and eight. They beat over 10 other teams and won the most gold ___9___. Furthermore, these boys succeeded in ___10___ the title of best boys’ team over the following two years. They definitely prove that their victories are never won by accident. 2008/03/12 3

克漏字(一) n n n (1) ( ) (A) remained unpopular (B) shot to fame 克漏字(一) n n n (1) ( ) (A) remained unpopular (B) shot to fame (C) chimed in (D) was out of sight (2) ( ) (A) nicknamed (B) by name (C) entitled (D) including (3) ( ) (A) as well as (B) but (C) rather than (D) in addition to (4) ( ) (A) reward (B) recognition (C) record (D) award (5) ( ) (A) ashamed (B) proud (C) independent (D) satisfied 2008/03/12 4

克漏字(一) n n n (6) ( ) (A) showed up (B) showed off (C) 克漏字(一) n n n (6) ( ) (A) showed up (B) showed off (C) turned out (D) ended up (7) ( ) (A) there (B) which (C) in which (D) at which (8) ( ) (A) in (B) with (C) of (D) at (9) ( ) (A) means (B) models (C) medals (D) metals (10) ( ) (A) attacking (B) losing (C) containing (D) retaining 答案:(1) B (2) C (3) A (4) D (5) B  (6) A (7) C (8) D (9) C (10) D 2008/03/12 5

克漏字(二) n In July 2007, the International Olympic Committee founded the “Youth Olympic Games. 克漏字(二) n In July 2007, the International Olympic Committee founded the “Youth Olympic Games. ” Athletes between the ages of 14 and 18 will ___1___ their own version of the Olympic games beginning in 2010. Like the adult games, the Youth Olympics will ___2___ the summer and winter taking turns every two years. After the first entertainment wears off, will the Youth Games become as popular as the adult games? 2008/03/12 6

克漏字(二) n The Youth Games will feature the same sports ___3___ the adult games, 克漏字(二) n The Youth Games will feature the same sports ___3___ the adult games, but the number of events will be limited. All countries are invited to participate and host cities will be determined ___4___ a committee vote. The Games are scheduled to begin in August of 2010 with a 12 day summer competition, to be followed by winter games in 2012. Jacques Rogge, the president of the International Olympic Committee, hopes the Youth Games ___5___ healthy and active lifestyles in the young audience. Rogge blames fewer physical activities in schools and the rise of computer culture ___6___ the lack of youth exercise. 2008/03/12 7

克漏字(二) n Although the Youth Games will have a positive effect ___7___ the children 克漏字(二) n Although the Youth Games will have a positive effect ___7___ the children watching the games, the competition may not benefit the young athletes. Most athletes who compete in the adult Olympic Games spend the majority of their childhood ___8___ their sport. In order ___9___ a high level, young athletes often practice before school and on weekends with personal trainers. Will a Youth Olympic Games create an even greater level of competition when young athletes have a high ___10___ to join the adult games in the future? 2008/03/12 8

克漏字(二) n (1) ( ) (A) take place (B) get along with n n 克漏字(二) n (1) ( ) (A) take place (B) get along with n n (C) take part in (D) come up with (2) ( ) (A) hold at (B) be held during (C) be holding to (D) have held for (3) ( ) (A) as (B) so (C) such as (D) as if (4) ( ) (A) other than (B) except for (C) in spite of (D) based on (5) ( ) (A) inspiring (B) will inspire (C) to inspiring (D) inspired 2008/03/12 9

克漏字(二) n n n (6) ( ) (A) for (B) on (C) with (D) 克漏字(二) n n n (6) ( ) (A) for (B) on (C) with (D) from (7) ( ) (A) at (B) with (C) on (D) for (8) ( ) (A) in practicing (B) practiced (C) to practice (D) practicing (9) ( ) (A) competed (B) to compete (C) as to compete (D) competing (10) ( ) (A) ambition (B) attraction (C) attitude (D) appeal 答案:(1) C (2) B (3) A (4) D (5) B  (6) A (7) C (8) D (9) B (10) A 2008/03/12 10

單字與慣用語測驗 (一) n n 1. ( )If you want to develop the ______, you 單字與慣用語測驗 (一) n n 1. ( )If you want to develop the ______, you must take more exercise such as jogging and swimming every day. (A) breasts (B) bodies (C) muscles (D) brains 2. ( )Such was Bob’s ______ to succeed in life that he spared no effort day and night to make his dream come true. (A) ambition (B) frustration (C) respect (D) refusal 3. ( )I insist that children who don’t behave themselves should receive some appropriate ______ in case that they are spoiled. (A) arguments (B) achievements (C) treatments (D) punishments 答案: 1. ( C ) 2. ( A ) 3. ( D ) 2008/03/12 11

單字與慣用語測驗 (一) n n 4. ( )The majority of people ______ going to the 單字與慣用語測驗 (一) n n 4. ( )The majority of people ______ going to the dentist, which is always regarded as an unpleasant experience. (A) awake (B) like (C) dread (D) dream 5. ( )Human waste bears some ______ to the wastewater from the factory. Both of them need to be well disposed of. (A) analogy (B) technology (C) mythology (D) allergy 6. ( )The first-class football player must have enough physical ______ to play the whole game, which takes a great deal of energy. (A) effort (B) effect (C) endurance (D) experience 答案: 4. ( C ) 5. ( A ) 6. ( C ) 2008/03/12 12

單字與慣用語測驗 (一) n n 7. ( B )The gymnast aims to win an Olympic 單字與慣用語測驗 (一) n n 7. ( B )The gymnast aims to win an Olympic gold ______ to prove that he is the best. (A) metal (B) medal (C) bond (D) bowl 8. ( A )After Steve climbed up to the summit of Mt. Ali, he felt ______ and couldn’t walk any farther. (A) stiff (B) stranded (C) stuck (D) satisfied 9. ( A )With a view to increasing efficiency, our office is ______ with new advanced computers. (A) equipped (B) developed (C) charged (D) qualified 答案: 7. ( B ) 8. ( A ) 9. ( A ) 2008/03/12 13

單字與慣用語測驗 (一) n n n 10. ( )We all know ______ that money can’t 單字與慣用語測驗 (一) n n n 10. ( )We all know ______ that money can’t buy everything. (A) so far (B) in sight (C) for sure (D) at ease 11. ( )There is no ______ evidence to prove that Cindy is guilty of murder; therefore, she is set free. (A) false (B) solid (C) rare (D) ready 12. ( )Running short of energy, Peter began to ______ other climbers, who had to stop to wait for him now and then. (A) leave behind (B) put behind (C) lag behind (D) lie behind 答案: 10. ( C ) 11. ( B ) 12. ( C ) 2008/03/12 14

單字與慣用語測驗 (一) n n 13. ( )Fortunately, Leo was not seriously injured in the 單字與慣用語測驗 (一) n n 13. ( )Fortunately, Leo was not seriously injured in the car crash. All he had was a ______ in the leg. (A) brush (B) model (C) recall (D) bruise 14. ( )The young singer ______ after he took part in a series of singing contests and got first place. (A) shot up (B) shot to fame (C) shut up (D) showed up 15. ( )The ______ businessman swore to earn his first million one year after his company was set up. (A) anxious (B) ambitious (C) appropriate (D) absolute 答案: 13. ( D ) 14. ( B ) 15. ( B ) 2008/03/12 15

文法測驗 (一) n n 1. ( )Don’t be afraid to ask questions in class. 文法測驗 (一) n n 1. ( )Don’t be afraid to ask questions in class. It is ______ too embarrassing to do so. Just raise your hand ask a question. (A) always (B) only (C) never (D) likely 2. ( )We are proud ______ C. K. Yang, ______ was the first Taiwanese to win an Olympic silver medal. (A) of; who (B) of; that (C) in; he (D) on; × 3. ( )Poverty never deterred Alice ______ abroad to pursue advanced studies. (A) to go (B) from going (C) on going (D) of going 答案: 1. ( C ) 2. ( A ) 3. ( B ) 2008/03/12 16

文法測驗 (一) n n 4. ( )Anna didn’t ______ up for the annual meeting 文法測驗 (一) n n 4. ( )Anna didn’t ______ up for the annual meeting because she fell ill suddenly. (A) give (B) make (C) turn (D) show 5. ( )After given intensive training, the sportsmen attended the Olympic Games, ______ representatives around the world will try hard to win the first place in all categories. (A) which (B) where (C) that (D) there 6. ( )The elderly in the city ______ over sixty-five are allowed to take the city bus free. (A) aging (B) aged (C) to age (D) age 答案: 4. ( D ) 5. ( B ) 6. ( B ) 2008/03/12 17

文法測驗 (一) n n 7. ( B )If you ______ kicking the dog, it 文法測驗 (一) n n 7. ( B )If you ______ kicking the dog, it will bite you in the leg. (A) make up (B) keep up (C) hold up (D) come up 8. ( B )______ is ______ knowing when another great war will break out. (A) It; not (B) There; no (C) That; not (D) What; no 9. ( C )As the old saying goes, “Better late than never. ” That is, it is never ______ late ______ mend. (A) so; as to (B) enough; to (C) too; to (D) too; not to 答案: 7. ( B ) 8. ( B ) 9. ( C ) 2008/03/12 18

文法測驗 (一) n n 10. ( )Our boss looks serious ______ first sight, but 文法測驗 (一) n n 10. ( )Our boss looks serious ______ first sight, but as a matter ______ fact he is quite humorous. (A) on; in (B) at; in (C) at; of (D) upon; for 11. ( )It is good ______ young students to learn how to deal with pressure ______ an early age. (A) of; at (B) to; in (C) with; with (D) for; at 12. ( )A person of perseverance doesn’t give ______ easily when ______ difficulties. (A) up; faced (B) in; faced (C) up; facing (D) down; facing 答案: 10. ( C ) 11. ( D ) 12. ( C ) 2008/03/12 19

文法測驗 (一) 13. ( )Please don’t lean ______ the wall which we just painted 文法測驗 (一) 13. ( )Please don’t lean ______ the wall which we just painted white an hour ago. (A) against(B) over (C) with (D) on n 14. ( )The loser took heart to face reality and didn’t ______ tears ______. (A) shed; any longer (B) shoot; any more (C) weep; more or less (D) flow; no longer n 15. ( )There is no knowing ______ it will be fine tomorrow, but we know one thing ______. We will go to the movie theater. (A) whether; for sure (B) how; or so (C) that; in advance (D) when; at most 答案: 13. ( A ) 14. ( A ) 15. ( A ) n 2008/03/12 20